El Junior empata a dos minuts del final a casa davant el Can Vidalet

El Junior tira d'èpica i empata a dos minuts del final davant el Can Vidalet (2-2) en la quarta jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres han deixat escapar un resultat favorable i han hagut de remuntar un partit molt disputat. El matx ha acabat amb dues expulsions, una per cada equip.

El Junior ha suat per endur-se un punt d'un partit que ha començat sense un dominador clar, on els dos conjunts es disputaven la pilota al mig del camp sense arribades clares ni opcions de gol. El descontrol ha reinat en tot el primer temps, però el quadre sancugatenc s'ha avançat després que Mario Domingo transformés una falta lateral a 10 minuts del descans.

A la represa, els blau-i-negres han gaudit d'una bona oportunitat d'emportar-se la victòria quan amb el marcador a favor han expulsat a un visitant per protestar. Tot i així l'eufòria santcugatenca ha durat poc, perquè 10 minuts després l'equip de Hans Schönhöfer ha vist com expulsaven el seu capità, Bernat Mosquera, per unes mans dins de la seva àrea i provocava un penal que ha transformat César del Pozo. El CanVi ha seguit apretant i al minut 83 Sergi Seres ha resolt de cap després d'un llançament de córner. Tot semblava negre per un Junior que no ha deixat d'intentar-ho, i ja a les acaballes del partit ha vist recompensat el seu esforç amb un gol de cap de Xavier Mallol.

El tècnic de l'equip, Hans Schönhöfer, es mostre crític a l'hora de sentenciar els partits.

Hans Schönhöfer

Al final hauria pogut guanyar qualsevol dels dos equips. Ens falta un punt més d'agressivitat.

La pròxima jornada el Junior visita el camp d'un Unificación Bellvitge que encadena dues victòries consecutives.