El Junior cerca regularitat contra un Unificación Bellvitge ascendent


  • Comparteix:

L'equip de Hans Schönhöfer lluitarà per sumar la segona victòria

L'equip de Hans Schönhöfer lluitarà per sumar la segona victòria

El Junior afronta un partit complicat aquest dissabte a les sis contra la Unificación Bellvitge a la cinquena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs arriben després d'una ratxa de resultats irregulars i amb la intenció de sumar la segona victòria de la temporada. L'equip de l'Hospitalet de Llobregat va començar la lliga amb dues derrotes consecutives però en els dos darrers partits ha pogut vèncer, fet que els ha permès situar-se en una còmoda setena posició.

El Junior només ha vençut a la primera jornada de lliga contra el Moja (2-0). A les altres tres jornades, l'equip va empatar contra el Gornal (1-1) i el Can Vidalet (2-2) i va perdre contra el Fontsanta-Fatjo (1-0). Tot plegat ha tingut lloc en un setembre complicat, amb un inici de temporada marcat pels problemes per formar un bloc sòlid a la pretemporada per manca d'efectius.

A més, els homes de Schönhöfer encaren el partit sense el capità, Bernat Mosquera, que va ser expulsat a l'últim partit contra el Can Vidalet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.