El Sant Cugat Esport repeteix com a amfitrió i rep un jove Prat B


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport buscarà la tercera victòria de la temporada a casa

El Sant Cugat Esport buscarà la tercera victòria de la temporada a casa

El Sant Cugat Esport torna a jugar com a amfitrió per segona setmana consecutiva diumenge a les dotze del migdia, aquesta jornada contra el Prat B. Els santcugatencs arriben com a sisens classificats del grup 3 de Segona Catalana i amb ganes de sumar la tercera victòria de la temporada. El rival que visitarà la ZEM Jaume Tubau és un equip jove que arriba amb una victòria, una derrota i dos empats a les espatlles.

La setmana anterior, el SantCu va trencar una ratxa de dues victòries seguides al topar contra un rocós Marianao Poblet contra el qual no va poder passar de l'empat a zero. Aquesta jornada, i encara més pel fet de tornar a jugar casa, l'objectiu dels homes de José Alcaraz és sumar els tres punts aprofitant que el segon i el quart classificats, el Fontsanta-Fatjo i l'Espluguenc respectivament, s'enfrontaran entre ells i una victòria suposaria avançar a algun dels dos conjunts.

La falta d'encert de cara a porteria és una assignatura pendent pels homes de José Alcaraz, el qual afirma, de la seva banda, que no estan capficats amb aquest tema. El tècnic del SantCu creu que estan treballant com toca i que els gols tard o d'hora arribaran perquè l'equip genera moltes ocasions. Pel que fa al Prat B, és un equip àgil amb la pilota els peus que si arriba a trobar-se còmode pot fer mal als locals.

Per a l'entrenador dels de Sant Cugat, els pratencs despleguen una aposta molt arriscada que han d'intentar de contrarestar a partir de ràpids contraatacs i aprofitant totes les ocasions de gol que es presentin al llarg del partit. Segons Alcaraz, la clau per sortir victoriosos d'aquest partit passa per no perdre la identitat que els caracteritza.

José Alcaraz

El que no podem perdre és la identat de l'equip. Hem de seguir sent un equip compacte i ordenat.


Tot plegat, quan falten només dues jornades per al derbi, en què els vermell-i-negres rebran el Junior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.