Un Junior en ratxa afronta la jornada contra un Prat B ascendent


  • Comparteix:

Abu Rafiu i els seus companys es troben en un gran moment de forma

Abu Rafiu i els seus companys es troben en un gran moment de forma

El Junior torna a casa amb l'objectiu de continuar sumant de tres en tres contra el Prat B. El partit del grup 3 de Segona Catalana de futbol es disputarà dissabte a dos quarts de set de la tarda. L'equip de Hans Schönhöfer arriba en un molt bon moment per la ratxa de tres victòries consecutives, l'última contra el Sant Cugat en el derbi jugat la setmana passada a domicili.

Els santcugatencs ocupen la tercera posició de la taula i se situen a tan sols un punt del primer i segon classificats. Amb el pas de les setmanes, s'ha convertit en un dels equips més temibles gràcies al seu bon estat de forma i el seu encert de cara a porteria. Amb set jornades han marcat 14 gols. A nivell defensiu també milloren a mesura que passen les setmanes, malgrat mostrar encara algunes mancances.

El Prat B afronta l'enfrontament amb esperança. En els últims quatre partits, ha pogut puntuar en totes les ocasions i en la darrera va sumar la segona victòria de la temporada. L'equip pratenc porta un gol més a favor que el Junior però, en canvi, n'ha encaixat tres més, fet que el situa sis posicions per sota.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.