El millor Sant Cugat Esport de la temporada estrena la segona volta davant el Can Vidalet


  • Comparteix:

El SantCu es troba en un dolç moment

El SantCu es troba en un dolç moment

El Sant Cugat Esport arriba al primer partit de la segona volta en el millor moment de la temporada, tercer classificat després de quatre victòries seguides al grup 3 de Segona Catalana. Els de José Alcaraz reben a les dotze del migdia el Can Vidalet aquest diumenge, en un partit que ha de servir als vermell-i-negres per mantenir el setge al segon, un Junior que és a tres punts.

El SantCu es troba més a prop que mai aquest curs de l'objectiu marcat a principi de temporada, quan la directiva va demanar a la plantilla l'ascens a Primera Catalana com a regal per al cententari de l'entitat. Després d'un inici irregular, Alcaraz ha sabut trobar la tecla adequada i situar el seu equip en una privilegiada posició en l'equador del curs.

La primera jornada de la segona volta enfronta al SantCu a un equip ordenat i intens com ho és el Can Vidalet. Setè amb 28 punts, a només tres, això sí, dels vermell-i-negres, es tracta d'una plantilla jove i amb ambició que, segons l'entrenador dels santcugatencs, pot complicar la vida als seus homes. Un José Alcaraz que celebra l'estat de forma del seu equip.

José Alcaraz

A nivell de resultats i classificació, i també a nivell de joc, sembla que estem trobant la manera que l'equip creixi.


El Sant Cugat Esport no perd des del 22 de novembre, quan va caure al camp del Sant Joan Despí, l'actual líder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.