El Sant Cugat Esport continua a l'alça i passa per sobre del Can Vidalet


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport goleja el Can Vidalet (5-1) i es col·loca segon del grup 3 de Segona Catalana de futbol empatat a punts amb el Junior. Els de José Alcaraz han sentenciat el matx en el primer temps amb quatre gols, fet que ha permès superar el gol inicial dels visitants en el minut inicial.

El Can Vidalet ha obert el marcador en el primer minut de joc amb un gol d'Urrutia. Els locals han reaccionat ràpidament i ben aviat Moyano ha signat l'empat a la sortida d'un còrner. Cinc minuts més tard, Víctor ha fet el segon, també després d'una jugada a pilota parada. Així els vermell-i-negres donaven la volta al marcador després de l'ensurt inicial. Els de José Alcaraz han controlat el joc i s'han mostrat molt perillosos a la contra, amb diverses ocasions per ampliar l'avantatge. Abans del descans, els santcugatencs han sabut sentenciar el matx amb gol de Javi Ruiz i Romera.

A la represa, el resultat favorable ha fet baixar el ritme del joc, tot i que tots dos equips han tingut alguna ocasió per marcar. Pelegrí ha marcat de penal després que el porter visitant hagi derribat Javi Ruiz a l'àrea.

El tècnic del SantCu, José Alcaraz, creu que malgrat la victòria han de millorar a l'inici dels partits.

José Alcaraz

En els primers minuts encaixem i després hem de sobreposar-nos. Però el gol encaixat ens ha fet activar-nos i al final hem fet un bon partit.


La victòria deixa els vermell-i-negres amb 34 punts i empatats amb el Junior a la segona posició. La setmana que ve el Sant Cugat Esport visita la Unificació Bellvitge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.