El Junior vol sobreposar-se als elements i seguir lluitant per l'ascens al camp de la Gornal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior manté la seva batalla contra les baixes i les lesions per seguir formant part de la zona capdavantera del grup 3 de Segona Catalana. La Gornal posa a prova un equip blau-i-negre minvat de nou d'efectius aquest diumenge a les dotze del migdia. Els santcugatencs van perdre la setmana passada el primer partit com a local, i ara es troben empatats a la segona plaça amb el Sant Cugat Esport.

La rivalitat ciutadana al grup 3 de Segona Catalana s'ha tornat més atractiva que mai, tenint en compte que a hores d'ara els dos equips de Sant Cugat de la competició són segons, i ho són des de trajectòries diferents. El Junior ha patit nombroses baixes i lesions als últims compromisos, i això ha fet que els blau-i-negres hagin sumat dues victòries en els darrers set partits.

Un balanç fluix si mirem el primer tram de curs. Per redreçar-lo els de Schönhöfer hauran de fer-se amb els tres punts d'un camp que els cedirà la possessió de la pilota. Ara bé, el tècnic és conscient que, amb l'estat de l'equip, és millor opció desenvolupar una proposta més pragmàtica, sense arriscar, uns riscos que els pugui provocar ensurts al contraatac.

Hans Schönhöfer

Ens deixaran portar la iniciativa, i penso que hem de ser inteligents i arriscar una mica menys. Hem de retrobar-nos amb les victòries.


L'estat físic de la plantilla segueix portant de bòlit el tècnic santcugatenc. Més enllà de la lesió de Víctor Torras, Crespo i Mario són baixa per lesió i Arnau Rion és dubte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.