El Sant Cugat Esport vol oblidar els gols rebuts als últims minuts al camp del Prat B


  • Comparteix:

El SantCu espera seguir anotant gols

El SantCu espera seguir anotant gols

El Sant Cugat Esport busca la victòria aquest dissabte, a les sis de la tarda, al camp del Prat B després de dos desplaçaments seguits en què els de José Alcaraz han rebut el gol de l'empat en els minuts finals. Els vermell-i-negres, segons, opten a liderar el grup 3 de Segona Catalana si els seus rivals directes, Junior i Sant Joan Despí, punxen en els seus compromisos.

Malgrat el cop que suposa encaixar un gol al minut 93 i de penal, davant la Unificación Bellvitge, i al minut 90, davant el Marianao Poblet, i que això suposi perdre dos punts quan s'ha anat per davant en el marcador durant tot el partit, el tècnic del Sant Cugat Esport, José Alcaraz, prefereix quedar-se amb la part positiva: són nou jornades que el seu equip acumula sense perdre.

Això l'ha dut a la segona plaça de la classificació, la que dóna dret a promocionar per ascendir, i a només un punt del líder, un Sant Joan Despí entestat a empatar: acumula set igualades seguides. Per provar d'accedir a la primera plaça, objectiu que no obsessiona a Alcaraz, o de mantenir la segona, els santcugatencs esperen desfer-se d'un Prat B que és novè i al qual és difícil mantenir la regularitat en els resultats.

Alcaraz defineix el conjunt pratenc com un bon equip, amb bones maneres amb la pilota als peus però de certa fragilitat defensiva.

José Alcaraz

És un bon equip i amb la pilota fa les coses bé. Defensivament són més tous però és un equip jove.


El precedent entre els dos equips va estar envoltat de polèmica, un partit corresponent a la jornada 5 que va acabar en empat a 2 i amb l'entrenador del SantCu expulsat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.