El Junior espera retenir la valuosa segona plaça davant el Marianao Poblet


  • Comparteix:

El Junior va superar l'Òdena la setmana passada

El Junior va superar l'Òdena la setmana passada

El Junior visita el Mariano Poblet aquest dissabte a dos quarts de sis amb l'objectiu de retenir la segona plaça del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs van recuperar la setmana passada la posició que els dóna dret a promocionar per ascendir i aquest cap de setmana defensaran aquest privilegi al camp del vuitè quan falten vuit partits per al final de la competició.

Els de Hans Schönhöfer eren conscients que podien treure petroli d'una jornada 26 farcida d'enfrontaments directes a la part capdavantera i els blau-i-negres no ho van desaprofitar després d'un sòlid triomf a casa contra l'Òdena. Ara la fita passa per mantenir el ritme competitiu assolit des de fa unes jornades, millorada amb incorporacions de darrera hora com la del davanter Carlos Torrentbó, i assegurar com a mínim la promoció d'ascens.

Aquest cap de setmana, els seus principals rivals, Sant Cugat Esport i Sant Joan Despí, tenen compromisos més assequibles, de manera que els blau-i-negres han de fer el possible per signar els tres punts si no vol veure perillar aquesta segona plaça. Davant tindrà un Marianao Poblet que està en el pitjor moment de la temporada, amb tres derrotes seguides, i que a l'anada ja va comprovar les maneres d'un Junior que el va superar amb claredat en un partit, això sí, amb final tens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.