Un Junior amb baixes sensibles defensa la segona plaça davant el Fundació Atlètic Vilafranca


  • Comparteix:

El Junior vol retenir el segon lloc

El Junior vol retenir el segon lloc

El Junior s'haurà de sobreposar a les baixes de pes amb les quals visita aquest dissabte a les cinc de la tarda el camp del Fundació Atlètic Vilafranca. Els santcugatencs, sense Venegas, Torrentbó ni Bernat Mosquera, intentaran retenir la segona plaça, que a hores d'ara ostenten empatats amb el Sant Joan Despí. Els de l'Alt Penedès arriben al matx en una dinàmica complicada, amb tres derrotes i un empat a les quatre últimes jornades.

Si hi havia un jugador que havia proporcionat aire fresc i noves opcions a un Junior que se li estava fent llarga la temporada, aquest era Carles Torrentbó. I ni ell, ni Venegas ni Bernat Mosquera, jugadors clau en l'esquema de Hans Schönhöfer, podran ajudar els seus companys en una nova lluita per defensar la plaça de promoció d'ascens. Ara bé, el repte ha de ser, a priori, assequible per a un Junior que ha tornat al camí de la solidesa: sis jornades sense perdre seguides.

Aquest dissabte, tindrà davant un conjunt que ha funcionat a batzegades, capaç de sumar només un punt en les set primeres jornades i d'encadenar set jornades sense veure la derrota entre la 12 i la 18. El Fundació Atlètic Vilafranca, però, necessita punts per allunyar-se d'una zona de descens a la qual s'ha apropat les últimes setmanes. El precedent, a les instal·lacions del Junior, va donar un ajustat triomf als de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.