Duel titànic entre el Sant Cugat Esport femení i el Levante Las Planas B amb l'ascens a l'horitzó


  • Comparteix:

Les santcugatenques són segones a un punt del líder, l'Atlètic Vilafranca.

Les santcugatenques són segones a un punt del líder, l'Atlètic Vilafranca.

El Sant Cugat Esport femení rep la visita del seu perseguidor, el Levante Las Planas B, a la jornada 26 del grup 1 de Primera Catalana de futbol. La ZEM Jaume Tubau acollirà aquest diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, un duel entre dos colossos de la categoria, el segon i el tercer classificats, que volen seguir amb opcions a l'ascens tot i que ja no depenen d'ells mateixos.

Dos dels tres millors equips del grup 1 de Primera Catalana es veuen les cares aquest diumenge amb un únic objectiu: deixar enrere un competidor directe i seguir acumulant mèrits cap a l'ascens per si el líder, l'Atlètic Vilafranca, ensopega en un dels cinc partits restants. Les noies d'Albert Martín s'enfronten a un conjunt que ja les va superar en el primer tram de curs conscients que no es poden permetre cap més relliscada si volen seguir tenint opcions per pujar a Preferent.

El rival d'aquesta jornada, el Levante Las Planas, arriba al feu vermell-i-negre a dos punts de les locals i una victòria seria una passa de gegant que les col·locaria en molt bona posició, ja que pressionarien el líder i deixaria enrere el SantCu. Tot i així, hauran de suar de valent si volen guanyar l'equip de Sant Cugat, que juga a casa i també s'ho juga tot a una carta, ja que una derrota significaria l'adéu a l'ascens i a l'objectiu de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.