El femení del Sant Cugat Esport cau a casa amb un rival directe i es complica l'ascens


  • Comparteix:

El femení del Sant Cugat Esport cau (2-3) contra el Levante Las Planas B a la jornada 26 del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Malgrat que s'han avançat dues vegades, les santcugatenques han vist com les visitants han marcat el gol de la victòria en el darrer minut de partit i compliquen l'ascens ja que es queden en tercera posició.

Les locals s'han avançat en el minut sis del primer temps amb un gol Noemí Poyato. Ha estat un gol que feia justícia a la major empenta local, però que les visitants han neutralitzat mitjançant Morales, que ha aprofitat una pilota morta a l'àrea vermell-i-negra. Amb el marcador en taules, el partit s'ha igualat també en el joc i les ocasions han arribat per totes dues bandes. La santcugatenca Alexandra ha desnivellat l'empat abans del descans amb el 2 a 1.

Només començar el segon temps, Ana Maria ha entrat al camp des de la banqueta i ha fet l'empat en una de les primeres accions en una errada defensiva local. De nou amb igualtat en el marcador, tots dos conjunts han tingut oportunitats. Les santcugatenques han posat una marxa més conscients de la importància de sumar els tres punts contra un rival directe. Però quan més buscaven el triomf, el conjunt visitant ha fet el tercer gol de nou quan Laura Fernández ha aprofitat una errada en defensa local.

El tècnic del femení del Sant Cugat Esport, Albert Martín, creu que han desperdiciat moltes ocasions.

Albert Martin

A la primera part hem estat superiors i no hem aprofitat les oportunitats. Contra equips així tancats darrere, és complicat jugar.


La setmana que ve les santcugatenques visiten el Fontsanta-Fatjó, quart classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.