El Sant Cugat Esport vol fer mèrits per pujar en la visita al camp del San Mauro


  • Comparteix:

Els santcugatencs són líders a set punts del segon, l'Espluguenc

Els santcugatencs són líders a set punts del segon, l'Espluguenc

El Sant Cugat Esport amenaça el San Mauro, novè classificat, amb la convicció de fer mèrits de cara a l'ascens a la jornada 30 del grup 3 de Segona Catalana de futbol. El duel, que es disputarà en terres igualadines aquest diumenge a les cinc de la tarda, serà una bona oportunitat per als d'Alcaraz per eixamplar diferències amb els seus perseguidors i fer un pas més en direcció a Primera Catalana. El partit podria servir per veure el debut del porter Álvaro Martín, que ha arribat per suplir la sanció de quatre partits de Roberto Aguado.

L'objectiu de la temporada, l'ascens a Primera Catalana l'any del centenari del club, cada vegada és més a tocar després de la brillant segona volta dels vermell-i-negres. El valuós punt de la setmana passada davant un rival directe, el Sant Joan Despí, era una passa més que els ha consolidat al capdamunt de la classificació. Ara mateix l'equip vermell-i-negre és líder amb 58 punts i té el segon classificat, l'Espluguenc, a set punts de distància. Ara bé, l'equip haurà de fer front a una situació inesperada, l'absència del porter titular, Roberto Aguado, que ha estat sancionat per quatre partits després de l'expulsió patida el cap de setmana passat.

Per fer front a aquest fet, el club ha tornat a incorporar un jugador, en aquest cas amb experiència en categories superiors en les seves etapes a equips com l'Horta, el Castelldefels i la Muntanyesa: Álvaro Martín. El debut de Martín està sotmès a la tramitació de la seva fitxa. Pel que fa al rival d'aquesta jornada, un San Mauro en hores baixes, rep el botxí del grup 3 de Segona Catalana en una dinàmica descendent i encadena quatres jornades sense conèixer la victòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.