El Junior disputa l'últim partit a casa davant el San Mauro en un matx sense res en joc


  • Comparteix:

El Junior ja no s'hi juga res

El Junior ja no s'hi juga res

El Junior rep aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda el San Mauro a la penúltima jornada de competició al grup 3 de Segona Catalana. Cap dels dos equips no s'hi juga res en un partit que servirà perquè els blau-i-negres s'acomiadin de l'afició per aquest curs. Els de Hans Schönhöfer s'han quedat sense gasolina en el tram final de temporada, en què han perdut el tren de l'ascens.

A la jornada 26 de competició, el Junior visitava el camp del Marianao Poblet en segona posició, amb el Sant Cugat Esport, líder, a només tres punts, i amb dos punts de marge respecte el tercer, el Sant Joan Despí, i a sis del quart, l'Espluguenc. A partir de llavors, i agreujada per sancions, lesions i problemes físics, la situació de l'equip blau-i-negre ha anat en clara trajectòria descendent.

Així, els de Schönhöfer han perdut tota opció d'ascendir amb encara dues jornades per disputar-se. La primera davant un San Mauro que es troba al bell mig de la classificació, és desè, amb 43 punts, tot i que la setmana passada va trencar una ratxa de sis enfrontaments sense veure el triomf davant l'Òdena. Al partit d'anada els de Santa Margarida de Montbui va esgarrapar un punt davant un Junior que jugava com a visitant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.