El Mira-sol Baco celebra el 45è aniversari amb la jornada 'L'Esport ens Mou'


  • Comparteix:

Imatge de l'edició de l'any passat el torneig de final de curs

Imatge de l'edició de l'any passat el torneig de final de curs

El Mira-sol Baco celebra aquest dissabte els 45 anys d'història amb la jornada 'L'Esport ens Mou', que barrejarà futbol i valors a la ZEM de Mira-sol. Les activitats estaran centrades en una xerrada a càrrec del president d'Sports PTB, Joan Pahisa, una sèrie d'activitats inclusives amb esportistes de la mateixa associació i un partit d'exhibició entre la selecció catalana de futbol 7 de paralítics cerebrals i un conjunt mixt format per jugadors dels primers equips masculí i femení de l'entitat verd-i-negra.

Un dels principals actors de la jornada és la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), amb la qual el Mira-sol Baco col·laborarà per celebrar els 45 anys. En aquest aniversari es vol apropar a jugadors, pares i entrenadors de l'entitat verd-i-negra el discurs del santcugatenc Joan Pahisa, esportista de talla baixa que explicarà el treball i objectius de l'associació que presideix, Sports PTB.

Aquesta xerrada serà a les cinc de la tarda i la completarà una jornada multiesportiva inclusiva de membres d'Sports PTB, a través de diferents esports: tennis taula, bàsquet, futbol 7 i futbol sala. A les set serà el torn del partit d'exhibició entre la selecció catalana de futbol 7 de paralítics cerebrals i un equip mixt del Mira-sol Baco, i tot plegat estarà precedit per la primera jornada del 2n Torneig Memorial Eufrasio Montiel, el torneig de cloenda de la temporada del Mira-sol Baco d'edat prebanjamí, benjamí i aleví.

El dia acabarà amb una botifarrada popular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.