Miguel 聲gel Romero, nou entrenador del Mira-sol Baco


  • Comparteix:

Miguel 聲gel Romero, amb la samarreta del Mira-sol Baco / Font: Mira-sol Baco

Miguel 聲gel Romero, amb la samarreta del Mira-sol Baco / Font: Mira-sol Baco

Miguel 聲gel Romero 廥 el nou entrenador del primer equip del Mira-sol Baco. Romero substitueix Joan Garcia despr廥 de tres temporades i mitja, en qu el t鋃nic ha ascendit el conjunt verd-i-negre a Tercera Catalana i l'ha mantingut en aquesta categoria per primera vegada a la seva hist犡ia. L'entrenador ha assegurat un canvi de rumb i que la plantilla viur una gran remodelaci.

Romero ha entrenat aquesta ltima temporada el Montcada a Segona Catalana fins l'11a jornada, quan t鋃nic i club van acordar el final del vincle pels mals resultats. De fet, el mateix entrenador havia fet ascendir el segon equip de l'entitat montcadenca a Tercera Catalana el curs anteriors. Abans d'aquesta experi鋝cia, l'entrenador havia dirigit un cadet al CE Mercantil i un juvenil al CF Caldes.

Romero assegura que es viur un canvi radical en la composici de la plantilla.

Miguel Angel Romero

Creiem que era necessari un canvi de jugadors, de din跩ica. Hem decidit donar-hi la volta i hi haur un canvi radical a la plantilla.


Tenint en compte la quantitat de novetats del projecte, el nou entrenador de l'equip mirasolenc assegura que caldr que passin algunes jornades per calibrar els objectius de l'equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta not獳ia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Av疄 important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opini expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il損egal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel損ar el dret de publicaci als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.