Mercantil, Fonstanta-Fatjó, Sant Gabriel i Bonaire, campions del 33è Torneig Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

El 33è Torneig Ciutat de Sant Cugat, organitzat pel Sant Cugat Esport i el primer en què es disputaven competicions en totes les edat del futbol femení, ha repartit els quatre títols entre quatre clubs diferents. En prebenjamí-benjamí-aleví ha estat campió el Mercantil, en infantil-aleví ha vençut el Fontsanta-Fatjó, en cadet-juvenil ho ha fet el Sant Gabriel i en la categoria reina, la sènior, l'Escola de Futbol Bonaire s'ha imposat a la final a l'Escola de Futbol Tàrrega.

Aquesta 33a edició del Torneig Ciutat de Sant Cugat, 11è Memorial Jaume Tubau, ha volgut posar l'èmfasi en el treball que està fent el Sant Cugat Esport amb el futbol femení. Així, fins a nou clubs, comptant amb el local, s'han repartit en les quatre categories, que han cobert totes les edats del futbol femení. En categoria sènior, la competició s'ha dividit en dos grups i, després de les lliguetes, s'ha arribat a una final en què el Bonaire ha superat amb claredat (6-1) un Tàrrega que ja ha començat el partit amb nou jugadores.

Més enllà dels resultats, el coordinador del futbol femení del Sant Cugat Esport, Tono Cadevall, recorda que el torneig pretén fer ressò del futbol femení.

Tono Cadevall

El que es busca és promocionar el femení dins del poble. Al SantCu està molt consolidat, però busquem engrescar més.


Lali Triadú, del Sant Cugat Esport, ha estat escollida com la millor jugadora del grup 1, mentre que al grup 2 el guardó ha anat a mans d'Ainhoa, del Bonaire. Pel que fa a la final, Gemma ha estat nomenada com la millor del partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.