El SantCu passa ronda a la Copa Catalunya Amateur després de superar als penals la Fundació Grama


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport passa ronda a la Copa Catalunya Amateur en superar als penals la Fundació Grama després que el partit acabés en empat (1-1). Els vermell-i-negres, campions del grup del 3 de Segona Catalana, han superat una Fundació Grama que ha guanyat el grup 4 de Tercera Catalana.

El Sant Cugat Esport ha disposat de la primera ocasió clara en el minut 15 quan Pele ha desaprofitat un mà a mà amb el porter local. Set minuts més tard, els vermell-i-negres s'han refet de l'errada quan han aprofitat una falta lateral que ha empès a porteria Victor Castro per fer el 0 a 1. La Fundació Grama ha tingut dues oportunitats per igualar en el primer període, les dues del davanter Lamin, però en la primera s'ha complicat la vida mentre que a la segona el seu llançament ha estat molt fluix.

En el segon temps, els santcugatencs han tingut les primeres aproximacions per sentenciar el matx, però no les han aprofitat. En el minut 79, a la sortida d'un córner Mora ha empatat amb un bon remat de cap que ha forçat la tanda de penals. En el cara o creu dels penals, el Sant Cugat Esport ha estat superior. La Fundació Grama ha errat el primer. El Sant Cugat ha encertat els seus tres mentre que els colomencs han fallat també el tercer i quart, amb bones aturades del porter vermell-i-negre.

El tècnic del SantCu, José Alcaraz, creu que podien haver sentenciat abans, però que la sort dels penals els ha estat favorable.

José Alcaraz

Després de l'aturada l'equip ha tornat a competir. Hem pogut tancar abans el partit, però no ho hem fet i al final la sort ens ha somrigut als penals.


El SantCu sabrà aquest dilluns el rival a vuitens de final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.