El SantCu es juga l'accés a quarts de final de la Copa Catalunya davant el Sant Ponç aquest vespre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada del Sant Cugat Esport

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada del Sant Cugat Esport

El Sant Cugat Esport s'enfronta a domicili al Sant Ponç aquest vespre a partir de dos quarts de deu per accedir als quarts de final de la Copa Catalunya amateur. Els vermell-i-negres tornen a ser favorits tenint en compte que es veuen les cares, de nou, amb un equip d'una categoria inferior: en aquest cas, el Sant Ponç és el campió del grup 29 de Quarta Catalana. Els santcugatencs arriben com a primers del grup 3 de Segona.

Els homes de José Alcaraz, recent ascendits a Primera Catalana, van entrar en competició el cap de setmana passat davant el Fundació Grama, ronda que van superar als penals. Els vermell-i-negres, pel fet de ser un dels conjunts de Segona Catalana, es presenten com un dels favorits a sumar el títol, condició que espera demostrar aquest dijous davant un equip, el Sant Ponç, que va proclamar-se campió de la seva lliga tot i acabar empatat a punts amb tres equips més.

Si el SantCu supera l'eliminatòria se situarà com un dels vuit millors equips de la Copa Catalunya amateur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.