El Junior B jugarà al grup 6, el Mira-sol Baco al 7 i el Valldoreix al 10 o 11 de Tercera Catalana


  • Comparteix:

Imatge d'un partit entre el Junior B i el Mira-sol de la temporada passada

Imatge d'un partit entre el Junior B i el Mira-sol de la temporada passada

El Junior B i el Mira-sol Baco jugaran en el grup 6 i 7 de Tercera Catalana de futbol respectivament i ja coneixen els seus rivals per a la temporada 2016-2017. El Valldoreix FC encara ha de saber si competirà en el grup 10 o 11 també de la Tercera Catalana.

El Junior FC B s'enfrontarà al Can Deu, el Can Parellada, el Castellar B, el Castellbisbal, l'Escola Barberà Andalucía, l'Escuela Bonaire, el Juan XXIII, el Juventud 25 de Septiembre, la Planada, la Romànica, el Llano de Sabadell, el Lourdes, el Montcada, la Peña Deportiva Pajaril, la Sabadellenca, el Santa Maria de Montcada i el Tibidabo Torreromeu.

El Mira-sol Baco serà al grup 7 amb Can Trias, Cardona, Fruitosenc, Gimnàstic Manresa, Joanenc, Llorençà, Marganell, Olvan, Pirinaica, Pueblo Nuevo 2002, Puigreig, Sant Pere Nord, Sant Salvador Cercs, Santpedor, Súria, Viladecavalls i Vilomara.

El Valldoreix coneixerà aquest dilluns si jagarà en el grup 10 o l'11 i també a quins equips s'haurà d'enfrontar. La competició començarà el cap de setmana del 3 i 4 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.