El SantCu B guanya mentre que el Mira-sol i el SantCu A perden a la tercera jornada de Primera Catalana


  • Comparteix:

El SantCu femení B suma dues victòries i una derrota a la lliga / Font: Cristian Garcia

El SantCu femení B suma dues victòries i una derrota a la lliga / Font: Cristian Garcia

El Sant Cugat Esport B femení és l'únic representant que ha guanyat a la Primera Catalana de futbol i ho ha fet (0-2) al camp del Cornellà. Les de Simón Basanta ocupen la cinquena plaça al grup 2 després de tres jornades. Al mateix grup, el Mira-sol ha perdut el primer matx de la temporada (0-1) amb el Sabadell B. Al grup 1, el SantCu A també ha patit la primera desfeta del curs (3-2) al camp del Martinenc.

El SantCu B s'ha recuperat de la derrota patida davant la Planada i ha guanyat a Cornellà. Les vermell-i-negres reben aquest dissabte a les vuit de la nit el Congrès, penúltim. Al mateix grup, el Mira-sol s'ha vist superat pel Sabadell B i haurà de redreçar el rumb aquest diumenge al camp del Soses, setè.

Al grup 1, el SantCu A s'ha vist superat pel Martinenc i aquest diumenge rebrà el Levante las Planas B, onzè, a dos quarts de cinc de la tarda a la ZEM Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.