Mira-sol Baco, Handbol Sant Cugat i Junior d'hoquei herba presenten els seus equips aquest divendres


  • Comparteix:

El Junior presenta una temporada més els seus equips

El Junior presenta una temporada més els seus equips

La secció d'hoquei herba del Junior, el Mira-sol Baco i l'Handbol Sant Cugat presenten els equips per al curs 2016-17 aquest divendres al vespre. El Junior aprofitarà aquesta cita per donar el tret de sortida oficial a la temporada del seu centenari, que celebrarà l'entitat l'any que ve i per la qual ja s'ha anunciat que el club organitzarà la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei.

Junior d'hoquei herba
La presentació serà a les vuit del vespre a les instal·lacions del club, a l'estadi Lluís Serrahima. Desfilaran pel camp d'hoquei al voltant de 500 jugadors que formen els més de 40 equips de la secció. Serà un acte en què s'explicarà els principals esdeveniments que s'organitzaran pel centenari, entre ells, la celebració de la Copa del Rei i de la Reina.

CFU Mira-sol Baco
Els 23 conjunts del Mira-sol Baco i els seus prop de 350 de jugadors se citen a partir de les sis de la tarda a la ZEM de Mira-sol, en una presentació en què es posarà l'èmfasi en els valors solidaris del club. En aquest sentit, hi haurà l'assistència de Lancy Dodem, de la Fundación Vicente Ferrer, entitat amb la qual el club mirasolenc ha coorganitzat el Campus Sant Cugat a l'Índia aquest estiu, juntament amb el Sant Cugat Esport, la UESC i el Qbasket.

Handbol Sant Cugat
L'Handbol Sant Cugat proposa dues activitats prèvies a la presentació: a les sis de la tarda organitza partits de mini-handbol amb jugadors de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) i, una hora més tard, es disputarà un triangular de caràcter solidari amb enfrontaments entre diferents equips del club santcugatenc i l'Specials Club Handbol Cerdanyola. A les vuit tindrà lloc la presentació dels equips.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.