El Junior cerca els primers punts a domicili davant un rival directe, el Fundació Atlètic Vilafranca


  • Comparteix:

El Junior espera fer-se fort també lluny del seu feu

El Junior espera fer-se fort també lluny del seu feu

El Junior visita aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda el Fundació Atlètic Vilafranca amb l'objectiu de signar els primers punts de la temporada a domicili al grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs han vençut en dos dels tres partits com a local però encara no saben el que és puntuar lluny del seu camp. Els penedesencs han dut a terme fins ara una dinàmica totalment oposada: un empat i una derrota a casa, tot i que el bon rendiment com a visitant els situa novens.

Hans Schönhöfer espera que el seu equip agafi d'una vegada per totes el rodatge suficient com per mantenir una regularitat en rendiment i resultats, una dinàmica que va iniciar el curs passat a partir de la cinquena jornada i que va suposar que l'equip sumés vuit triomfs en els 11 primers caps de setmana de competició. Per fer-ho haurà de començar a carburar a domicili i en aquest sentit es vol aprofitar del complicat bagatge que està oferint el Fundació Atlètic Vilafranca a casa: un empat a la primera jornada i una derrota a la tercera.

Tot i això, els vilafranquins són novens, dues posicions i un punt per sobre dels blau-i-negres. Per aquest partit, Schönhöfer té les baixes d'Alex i Ivan i els dubtes de Kelian i Xavi Solé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.