Un Sant Cugat Esport batallador suma tres punts davant el Masnou en un partit de poc futbol


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport suma la tercera victòria de la temporada davant el Masnou (2-0) a la desena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Davant un rival necessitat de punts, els de José Alcaraz han respost amb empenta i actitud quan el potencial futbolístic dels maresmencs ha estat superior. L'equip vermell-i-negre ha gaudit de superioritat numèrica gairebé tot el partit després que l'àrbitre expulsés el davanter visitant Àlex Pompido al minut nou del primer temps.

La verticalitat ha estat de nou la protagonista d'un matx de Primera Catalana entre dos equips que han apostat pel contraatac i les pilotes profundes. Als santcugatencs se'ls ha posat tot de cara quan l'àrbitre ha explusat el referent ofensiu del Masnou, Àlex Pompido, al minut nou de partit. La superioritat numèrica, però, no els ha servit per dominar el joc i tots dos equips s'han repartit les ocasions.

Finalment ha estat el SantCu qui s'ha avançat abans del descans, gràcies a una gran jugada personal de David Fernández. A la represa la dinàmica ha estat similar entre dos equips que han deixat de banda el futbol i s'han dedicat a bregar amb actitud i empenta. Ara bé, cap dels dos ha acabat de generar perill real fruit de les imprecisions en atac i una bona actuació de les defenses.

I ha estat de nou el SantCu qui ha aconseguit perforar la porteria rival. Javi Ruiz, que no havia pogut superar els centrals del Masnou en gairebé 70 minuts, ha aprofitat una errada descomunal del porter per marcar el definitiu dos a zero. En els minuts restants tots dos equips haurien pogut marcar, sobretot un SantCu més dominador, pero ho ha impedit el desencert de cara a gol.

El tècnic dels locals, José Alcaraz, reconeix que l'expulsió els ha beneficiat en un principi però que després els ha dut a imprecisions.

José Alcaraz

Se'ns ha posat de cara el partit amb l'expulsió. Però això se'ns ha girat en contra, hem estat imprecisos.


El SantCu suma 12 punts i acaba la jornada a la part tranquil·la de la classificació, encara amb un partit pendent davant l'Andorra. Diumenge que ve, els santcugatens visiten la UE Sant Joan de Montcada, catorzena amb només un punt menys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.