El Junior deixa escapar el triomf en el darrer minut de partit contra el Marianao Poblet

Imatge de Jordi Cortés la temporada passada

El Junior empata (1-1) en la visita al Marianao Poblet en l'onzena jornada del grup 3 de Segona Catalana . Els de Hans Schönhöfer han vist com els locals han empatat en el minut 89 amb un gol en pròpia porta del blau-i-negre Alejandro Pérez. L'empat manté els santcugatencs en tercera posició amb 20 punts.

La mala sort ha privat el Junior de sumar la quarta victòria consecutiva. Després de finalitzar el primer temps amb l'empat a zero, en el segon els santcugatencs s'han avançat amb un gol de Venegas en el minut 52. Una diana que donava els tres punts als de Hans Schönhöfer i els mantenia a la mateixa distància de primer, Can Vidalet, i segon, Unificación Bellvitge, després dels seus respectius triomfs d'aquesta setmana. Però a un minut per al final, Alejandro Pérez ha fet el gol de l'empat per al Marianao Poblet.

La setmana que ve, els santcugatencs juguen com a locals contra el líder, el Can Vidalet.