El Junior, a un partit d'igualar la ratxa de jornades imbatut de la temporada passada


  • Comparteix:

Hans Schönhöfer, dirigint un partit

Hans Schönhöfer, dirigint un partit

El Junior és a només un partit d'igualar la ratxa de vuit jornades sense conèixer la derrota que va protagonitzar la temporada passada. Els santcugatencs no tasten una ensopegada des de la jornada 4 al grup 3 de Segona Catalana, dada que suposa set partits en què han acumulat cinc victòries i dos empats. L'enfrontament d'aquest dissabte a casa davant el líder, el Can Vidalet, pot fer que els de Hans Schönhöfer empatin amb el registre del curs anterior.

L'irregular inici de temporada del Junior ha donat pas a una solidesa que el seu entrenador ja preveia al començament del curs, quan es mostrava convençut que el seu equip podia lluitar a la part capdavantera de la categoria. A la jornada 5, en el triomf a casa davant l'Espluguenc, els blau-i-negres van iniciar un periple d'un mes i mig en què només han guanyat o empatat: després de la victòria davant els d'Esplugues, Fundació Atlètic Vilafranca, Moja, San Mauro i Olímpic Can Fatjó han sucumbit als santcugatencs.

El Junior només s'ha deixat punts, curiosament, en dos camps situats a Sant Boi: el del Ciudad Cooperativa i el del Marianao Poblet. Si aquest cap de setmana és capaç de desfer-se del millor equip fins ara, el Can Vidalet, repetirà la gesta de la temporada passada de no perdre durant vuit partits seguits, entre les jornades 4 i 11.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.