La solidesa del Fontsanta-Fatjó sorprèn un Junior poc precís i fa que tornin a volar punts de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Junior cau a casa davant el Fontsanta-Fatjó (0-1) a la catorzena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. El bon plantejament defensiu del conjunt de Cornellà ha estat la clau a la derrota blau-i-negra, una llosa que un Junior imprecís i espès amb pilota no ha pogut superar. L'equip de Hans Schönöfer ha deixat escapar tres punts més i es complica la persecució dels equips capdavanters de la taula.

La declaració d'intencions del Fontsanta-Fatjó ha estat ben clara des de l'inici: pressionar i impedir la sortida de pilota blau-i-negra i ajuntar línies quan el Junior ataqués. Els locals, poc encertats en totes les fases del joc, no han pogut superar el plantejament rival i no han arribat a porteria contrària en tot el primer temps.

Després del descans, el quadre de Cornellà ha començat a creure en les seves possibilitats i ha deixat enrere el comfort de la muralla defensiva en alguna ocasió per llençar-se al contraatac. El Junior també ha fet una passa endavant, més tímida que la del rival, però ha arribat amb perill en els primers compassos del segon temps.

Ara bé, el Fontsanta-Fatjó, més còmode i més encertat, ha vist porteria al minut 59 per mitjà de Rafael Carlos Soria. Després han seguit gaudint d'ocasions per sentenciar el partit però la imprecisió de cara gol s'ha creuat en el camí. D'altra banda, un Junior molt tocat pel gol encaixat ho ha intentat sense gaire convicció i quan ha arribat amb perill a la porteria contrària s'ha topat amb la bona feina del porter visitant.

L'entrenador blau-i-negre, Hans Schönöfer, lamenta la falta de regularitat per culpa de l'aturada per pont.

Hans Schönöfer

Hem de saber perdre i ser crítics amb les errades. Ens ha passat factura les dues setmanes d'aturada i no hem entrenat bé


El Junior perd posicions a la classificació després d'aquest resultat. La setmana que ve els santcugatencs visiten el camp de la Gornal, l'avantpenúltim classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.