El femení del Sant Cugat Esport supera un incòmode Fontsanta-Fatjó i amplia diferències en el lideratge


  • Comparteix:

El femení del Sant Cugat Esport venç el Fontsanta-Fatjó (4-2) a la dotzena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Les vermell-i-negres no han estat tan clarividents amb pilota com en altres ocasions i han patit en alguna fase del matx, però finalment s'han acabat emportant els tres punts. L'equip de Tono Cadevall segueix líder i amplia a cinc la diferència de punts amb el segon, el Riudoms, que ha caigut davant el Martinenc.

El primer temps ha estat un duel d'estils entre un SantCu combinatiu i curós amb la pilota i un Fontsanta-Fatjó batallador i aguerrit més còmode en defensa. Les santcugatenques han estat pacients, cuinant les jugades a foc lent, i al minut 13 Paula Pol ha fet el primer després d'una bona associació.

La dinàmica de tots dos equips s'ha mantingut i Silvia Bertolín ha fet el segon per al SantCu al minut 29. La diferència de gols ha exaltat els ànims de les visitants, molt calentes al tram final del primer temps, i Maria Inés Baldé ha vist la targeta vermella després d'una agressió sense pilota abans del descans.

A la represa, davant d'una jugadora menys, les santcugatenques han sortit relaxades i l'equip de Cornellà ho ha aprofitat per retallar distàncies de la mà de Karen Martín. La resposta vermell-i-negra ha estat implacable i només un minut més tard Elisabet Romero ha tornat a posar terra de per mig.

Després de la diana, el partit ha agafat una tònica molt vertical amb arribades amb perill de tots dos equips. El primer a veure porteria ha estat el conjunt visitant, però de nou el SantCu ha tornat a posar dos gols de diferència en el marcador de la mà de Lídia Rubio, que ha fet el definitu de penal.

L'entrenador del Sant Cugat Esport, Tono Cadevall, comenta l'evolució positiva de l'equip però assegura que encara queda molt camí.

Tono Cadevall

Cada vegada anem a més. Queda molt encara però la valoració fins ara és molt bona


La setmana que ve, el conjunt de Tono Cadevall visita la Fundació Esport Hospitalet Atlètic, el tercer classificat, en un últim partit de l'any clau per mantenir l'hegemonia a la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.