El Sant Cugat Esport vol recuperar sensacions a casa i superar la mala dinàmica davant el Farners


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport vol retornar al camí del triomf i deixar enrere la ratxa negativa aquest diumenge a les dotze del migdia davant el Farners. Els vermell-i-negres encadenen quatre partits sense sumar els tres punts, tres d'ells a casa, i volen aprofitar el duel davant els colomencs a la ZEM Jaume Tubau per recuperar sensacions i allunyar-se de la part perillosa del grup 1 de Primera Catalana. El tècnic santcugatenc, José Alcaraz, creu que si superen el problema de cara a gol la situació de l'equip millorarà.

La irregularitat del SantCu en aquesta primera volta en quant a joc i resultats ha quedat en un segon terme davant la problemàtica de les últimes jornades. El quadre santcugatenc no acaba de concretar els partits per culpa de l'escassetat de gols i a Primera Catalana si no es tanquen els partits s'acaba pagant molt car, com assegura el tècnic vermell-i-negre José Alcaraz. Els santcugatencs, però, volen trencar amb aquesta dinàmica i esperen fer-se forts a casa, on no guanyen des de fa un mes quan es van desfer del cuer, el Masnou.

El tècnic vermell-i-negre assegura que l'equip ha de recuperar el gol si vol sobreviure a Primera Catalana.

José Alcaraz

Hem intentat inculcar als jugadors que estem bé però que hem d'acabar les ocasions que generem. En aquesta categoria qualsevol equip et pot fer perdre els tres punts


El Farners arriba a Sant Cugat amb només dos punts més que els locals, però sis posicions per sobre a la taula. Els de Santa Coloma de Farners fa tres jornades que no perden i volen seguir pel camí dels punts per enganxar-se a la part alta de la taula. De totes maneres, la poca diferència de punts i el gruix de posicions que els separa a la classificació són dos al·licient per un SantCu que bregarà de valent per esvair els fantasmes i sumar tres punts vitals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.