La ZEM Jaume Tubau saluda el 2017 amb un Sant Cugat Esport-Llagostera B


  • Comparteix:

Imatge del Vic-SantCu d'aquesta temporada / Font: UE Vic

Imatge del Vic-SantCu d'aquesta temporada / Font: UE Vic

El Sant Cugat Esport disputa el primer partit com a local enguany aquest dissabte a les sis de la tarda davant el Llagostera B, setè classificat del grup 1 de Primera Catalana. Els santcugatencs són desens amb 20 punts, tot i que els de José Alcaraz estan pendents de la resolució del Comitè de Competició respecte la impugnació del triomf davant el FP Hermes per part de l'equip de Montgat.

El SantCu ha tingut una setmana convulsa després de començar l'any amb bon peu amb una victòria sòlida al camp de l'Hermes. L'equip maresmenc ha impugnat el partit i això ha centrat bona part de l'actualitat vermell-i-negra, amb l'equip immers en la preparació del primer matx a casa aquest 2017. El rival és un Llagostera B que ha anat de menys a més aquest curs i que és setè amb tres punts més que el SantCu.

Els del Gironès només han perdut un dels 11 últims partits, després de refer-se d'un inici de temporada per oblidar, amb quatre ensopegades en els cinc primers enfrontaments. Sense els registres del tram inicial de curs, ara el Llagostera B seria un dels principals candidats a l'ascens a Tercera Divisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.