El Sant Cugat Esport posa a prova la seva fortalesa a domicili davant el quart classificat, el Mollet


  • Comparteix:

El SantCu, al complicat camp del Mollet / Font: UE Vic

El SantCu, al complicat camp del Mollet / Font: UE Vic

El Sant Cugat Esport cerca la quarta jornada sense perdre al complicat camp del Mollet aquest diumenge a les dotze del migdia. La dinovena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol posarà a prova la fortalesa dels santcugatencs a domicili en el segon partit lluny de la ZEM Jaume Tubau en aquest 2017, després de la victòria davant la Fundación Hermes. L'equip local, però, és un os dur de rossegar i només ha perdut un partit dels 18 que ha disputat.

Després de la davallada nadalenca, sembla ser que els santcugatencs per fi han agafat una mica d'aire. Si bé és cert que són prou a prop de les places de descens per estar neguitosos, a les passades tres jornades acumulen un parcial d'una victòria i dos empats en un moment on puntuar és crucial per estalviar-se maldecaps futurs.

Ara bé, l'ombra amenaçadora del Mollet cobreix les esperances vermell-i-negres de permanència. El quart classificat del grup 1 de Primera Catalana només ha perdut un partit i a casa suma tres victòries i cinc empats. Això sí, els molletans són l'equip que més ha empatat de tota la Primera Catalana, fet que treu una mica de ferro a la contundència de la ratxa. De fet, en el duel de l'anada els santcugatencs i molletans es van repartir els punts amb un empat a 1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.