AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

El 4t Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 de la Penya Blaugrana potencia els bons hàbits


  • Comparteix:

Presentació de la 4a edició del torneig de futbol 7 mixt

Presentació de la 4a edició del torneig de futbol 7 mixt

El 4t Torneig Mixt Nocturn de Futbol 7, organitzat per la Penya Blaugrana Sant Cugat, l'Ajuntament i Teampartners, es disputa el 6 de maig a la ZEM de Can Magí i la Guinardera destinat a nois i noies entre 12 i 18 anys. El torneig servirà per impartir tallers de sensibilització de bons hàbits de l'esport. El cost de cada equip és de 30 euros i les incripcions s'han de formalitzar a Teampartners.net.

12 equips , entre 1r i 3r d'ESO, i 12 més, entre 4rt d'ESO i 2n de Batxillerat, participaran a la 4a edició del torneig nocturn mixt. Els 24 conjunts s'asseguran jugar un mínim de tres partits, han d'estar formats entre nou i 12 jugadors i tres noies per equip. Cada equip té la possibilitat de tenir un màxim de quatre jugadors federats. Durant el descans de cada partit s'organitzaran tallers de sensibilització de bons hàbits per a joves. El vicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Joan Carles Galofré, destaca el caràcter formatiu del torneig.

Joan Carles Galofré

El torneig vol informar dels bons hàbits de la pràctica esportiva.


La categoria entre 1r i 3r d'ESO es disputarà entre les nou de la nit i la una de la matinada a la ZEM de Can Magí i la de 4t d'ESO a 2n Batxillerat s'inicia a les deu del vespre i finalitzarà a la una de la matinada a la ZEM de la Guinardera. Les escoles universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà són els patrocinadors del torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.