Un Sant Cugat Esport de Preferent vol celebrar el títol de lliga i l'ascens amb els seus en l'últim duel del curs


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta jornada

Imatge d'aquesta jornada

El femení del Sant Cugat Esport, que va certificar l'ascens a Preferent la setmana passada, rep el Viladecans a l'última jornada de la Primera Catalana de futbol. Les noies de Tono Cadevall volen celebrar el títol de lliga amb els seus per posar el punt final a una temporada d'ensomni. El Viladecans tampoc no s'hi juga res més enllà d'una sisena plaça, que pot perillar si perden i el Seagull, el seu perseguidor, aconsegueix una victòria davant el Vilanova.

El SantCu ha aconseguit per fi, després de quedar-se a les portes tres vegades, l'anhelat ascens a Preferent. La contundència i la regularitat que li van mancar en temporades anteriors han estat determinants per assolir l'objectiu i ara afronten l'última jornada de lliga a casa amb la convicció de festejar el dolç moment amb els seus. Les de Cadevall volen acabar d'arrodonir una temporada plena d'alegries amb un últim triomf a la ZEM Jaume Tubau.

El Viladecans arriba a casa del líder sense res en joc, i només la sisena plaça pot servir de motivació per buscar l'última victòria de la temporada. En cas de desfeta, les viladecanenques hauran de creuar els dits perquè el Seagull tampoc assaboreixi el triomf i així certificar el sisè lloc a la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.