El Mira-sol Baco s'imposa en quatre de les sis categories a la 15a edició del seu torneig de futbol 7


  • Comparteix:

El CFU Mira-sol Baco s'ha proclamat campió en quatre de les sis categories disputades aquest dissabte a la 15a edició del torneig de futbol 7 organitzat pel club santcugatenc. L'aleví A, els benjamins A i B i el prebenjamí B han estat els millors dels respectius triangulars després de superar equips de prestigi com l'Espanyol, el CP Sarrià i el Júpiter, que s'ha imposat a l'altre torneig aleví. En total, nou clubs i més de 200 nens han participat d'aquest 3r Memorial Eufrasio Montiel, que viurà una segona jornada similar dissabte que ve amb els equips C, D i E de l'entitat verd-i-negra.

L'Escola de Futbol Sabadell, campió en prebenjamins, l'Espluguenc, el Ripollet, el Can Trias i el Cercle Sabadellès han completat els quadres del torneig disputat aquest dissabte, amb dos triangulars de futbol 7 per a cada categoria. El Mira-sol ha dominat els dos tornejos de benjamins, i un dels dos en categoria aleví i prebenjamí.

Tot i els bons resultats obtinguts, el coordinador esportiu del club, 'Cudi', destaca el component social i formatiu de l'esdeveniment.

'Cudi'

És una mostra més que el club treballa millor en l'àmbit social que a nivell competitiu. És una manera de posar la cirereta al pastís de la temporada.


Dissabte que ve serà el torn dels prebenjamins, benjamins i alevins que juguen als equips C, D i E, i el dissabte 17 de juny el club celebrarà el Dia del Soci amb una botifarrada i activitats per a tota la família.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.