El femení del Sant Cugat FC busca el segon triomf de la temporada a casa davant el Vic Riuprimer


  • Comparteix:

Imatge de l'amistós davant el Pallejà / Font: Futfem.cat

Imatge de l'amistós davant el Pallejà / Font: Futfem.cat

El femení del Sant Cugat FC cerca la segona victòria de la temporada davant el Vic Riuprimer a la segona jornada del grup 1 de Preferent de futbol. Les vermell-i-negres van començar el curs de forma immillorable amb un sòlid triomf davant el Fontsanta-Fatjó i ara s'encomanen a la ZEM Jaume Tubau per sumar tres punts més. Les vigatanes també van fer els deures i arriben a Sant Cugat en condició de líders gràcies al goal-average.

Després d'un ferm debut a Preferent, desfent-se d'un equip d'alçada com el Fontsanta-Fatjó, les noies de Toni Polidano volen seguir fent mèrits per consolidar-se a la categoria. Les vermell-i-negres tenen una bona oportunitat a casa per acumular una nova victòria que permeti allargar les bones sensacions de la jornada passada.

El Vic Riuprimer, però, arriba a Sant Cugat com a líder després de vèncer per 4 a 1 al Pontenc. Les vigatanes són l'equip més golejador del grup i volen sorprendre a les de Polidano per apuntalar-se com un dels equips destinats a manar a la part alta de la taula aquesta temporada. El tècnic santcugatenc, Toni Polidano, explica que les claus de la victòria passan per tenir solidesa defensiva.

Toni Polidano

En primer lloc hem de ser sòlid defensivament i a partir d'aqui podem créixer


Polidano podrà comptar amb tots els efectius excepte amb Elisabeth Romero, que té una lesió de llarga durada.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.