La PB Sant Cugat reuneix representants de 23 penyes en el dinar del 38è aniversari


  • Comparteix:

Josep María Félez, durant el discurs en el dinar del 38è aniversari

Josep María Félez, durant el discurs en el dinar del 38è aniversari

El president de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona, Antoni Guil, ha destacat que la Penya Blaugrana Sant Cugat estar entre les 10 primeres del rànquing mundial. Aquesta confederació aplega un total de 1.500 entitats. 23 penyes del FC Barcelona assisteixen al dinar del 38è aniversari de la Penya Blaugrana Sant Cugat. A l'acte, que ha comptat amb la presència d'unes 160 persones i ha tingut lloc al restaurant Can Ametller de Sant Cugat, hi han participat l'exjugador del FC Barcelona Joan Torrent, el directiu del FC Barcelona Josep Ramon Vidal Abarca, el regidor d'Esports, Eloi Rovira, el president de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona, Antoni Guil, i el president de la PB Sant Cugat, Josep Maria Félez.

Després del dinar, que ha consistit en un pica pica de primer i un segon plat de carn o peix i el postre, ha arribat el torn dels parlaments. Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona, i que aplega un total de 1.500 entitats, ha destacat que la PB Sant Cugat ha estat escollida recentment entre les 10 primeres del rànquing per la seva aportació al barcelonisme durant aquest 38 anys.

El president de la PB Sant Cugat, Josep Maria Félez, ha remarcat la importància que 23 penyes hagin assistit a la cita i la fita d'arribar als 1.000 socis abans de final d'any.

Josep Maria Félez

És complicat reunir 23 penyes en un dia com avui, que no juga el Barça, perquè totes tenen actes. Crec que podem arribar als 1.000 socis abans de final d'any, ens queden uns 20 més.


Les penyes que han assistit al dinar han estat la Penya Barcelonista Anguera, Poble Nou Sabadell, Mollet del Vallès, Alba del Vallès, Navarcles, 1900 de Terrassa, Vallès de Sabadell, el Repartidor de l'Hospitalet, Sant Andreu de la Barca, Granollers, i les blaugranes de Vallirana, Cervelló, Ramon Llorens, Figaró Montmany, Montmeló, Calderina, el Racó, El Papiol, La Pulga de Castelldefels, Parets del Vallès i la Penya Solera Barcelonista de Calella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.