El SantCu femení vol tornar a assaborir el triomf davant el Molins de Rei


  • Comparteix:

Lídia Rubio i les seves companyes esperen tornar al camí de la victòria

Lídia Rubio i les seves companyes esperen tornar al camí de la victòria

El Sant Cugat Esport FC femení intentarà trencar amb la mala dinàmica de les últimes jornades i tornar al paper d'equip potent de Preferent en el partit d'aquest diumenge a casa a dos quarts de cinc de la tarda davant el Molins de Rei, quart per la cua. Les vermell-i-negres sumen tres jornades seguides sense vèncer, amb dues derrotes i un empat, i tot i seguir quartes han vist com el grup capdavanter de la classificació s'ha allunyat.

L'equip de Toni Polidano es va erigir com el conjunt revelació del tercer esglaó del futbol estatal en els primers compassos de la temporada. Una ratxa de tres victòries seguides entre la jornada 5 i la 7 el va situar a tocar de les primeres posicions, però aquesta davallada de definició en els últims partits l'ha fet perdre terreny respecte el líder, el Sant Pere Pescador, i el segon, el Vic Riuprimer.

En aquesta dotzena jornada de competició es veu les cares a la ZEM Jaume Tubau amb un Molins que encara no ha guanyat a domicili, tot i que ha esgarrapat tres empats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.