Una lesió al lligament encreuat talla el dolç moment del santcugatenc Àlex Rodríguez a l'Empoli italià


  • Comparteix:

Alex Rodríguez, en una acció del partit davant el Foggi, on es va lesionar / Font: Empolicalcio.it

Alex Rodríguez, en una acció del partit davant el Foggi, on es va lesionar / Font: Empolicalcio.it

El futbolista santcugatenc de l'Empoli italià, Àlex Rodríguez, va patir una lesió al genoll en el partit de la passada jornada a la Serie B davant el Foggi. Les primeres exploracions han mostrat una afectació al lligament encreuat, i el jugador està pendent de saber quin serà el seu tractament. La lesió arriba en un moment dolç per al santcugatenc: de fet, va haver de ser substituït per la malaurada acció pocs minuts després d'anotar el vuitè gol de la temporada.

Alejandro Rodríguez ha patit una greu lesió en la fase del curs en què millor estava competint. El jugador va fitxar pel Chievo Verona de la Serie A a l'estiu, però l'equip el va cedir a la Salernitana de la Serie B, on després de 14 partits només havia anotat quatre gols. Així, a principis d'any va torna a moure el seu destí i va fer les maletes a l'Empoli, on sí va trobar el seu joc: en només cinc partits havia marcat tantes dianes com el seu equip anterior, quatre.

L'última va ser davant el Foggia el cap de setmana passat, només sis minuts abans de patir la lesió per la qual va ser substituït. Ara caldrà veure quin és l'abast i tractament de l'afectació del santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.