Un SantCu en estat de gràcia allarga la seva ratxa d'imbatibilitat amb un triomf davant el Farners


  • Comparteix:

El Sant Cugat FC suma la vuitena jornada sense perdre amb un triomf (2-0) davant el Farners a la 31a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els santcugatencs han tantejat el terreny a la primera meitat i han colpejat amb efectivitat a la segona, amb gols d'Albert Caparrós i Naoufal El Ghrim davant un Farners amb menys en joc que els vermell-i-negres. L'equip de Joan Garcia viu el moment més dolç de la temporada, segueix amb la permanència entre cella i cella i s'allunya d'un descens que és a dos punts de distància.

L'inici del partit ha fet honor als pronòstics, tenint en compte que el Farners ja no s'hi jugava res, amb un SantCu més endollat i amb més protagonisme que el seu rival. Els vermell-i-negres han generat les ocasions més clares gol, han trepitjat més àrea i han creat més sensació de perill que els colomencs, però els ha faltat concreció en els metres finals i han marxat al descans sense el premi del gol.

Els homes de Joan Garcia han sortit un pel endormiscats a la represa, menys actius en atac en els primers compassos de la segona meitat. Quan semblaven no ser-hi, però, l'equip ha obert la llauna a través de l'estratègia, amb un gran colpeig de Caste que ha rematat de forma magistral Capa per fer l'1 a 0 al minut 55.

El gol ha alliberat el SantCu, que ha posat setge a la porteria del Farners en un monòleg vermell-i-negre. Els de Garcia, contundents al contraatac i molt segurs en defensa, han fet el segon amb una deliciosa rematada de Naoufal i haurien pogut ampliar la diferència de gols en un festival d'ocasions. Els colomencs han aturat el xafac però no han evitat que el SantCu sumi la vuitena jornada sense perdre.

El jugador del SantCu i autor del primer gol, Albert Caparrós, lamenta que la reacció de l'equip hagi arribat tant tard però assegura que competiran contra qualsevol equip per assegurar la permanència.

Albert Caparrós

Ho treurem cap endavant, competim contra tots els equips. És una pena que la reacció hagi arribat tant tard.


La setmana que ve els santcugatencs visiten el camp del líder, la Fundació Esportiva Grama.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.