El Valldoreix FC veu trencada la seva espectacular ratxa de triomfs davant el Turó Peira


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada / Foto: Valldoreix FC

Imatge d'aquesta temporada / Foto: Valldoreix FC

El Valldoreix FC cau (0-1) davant el CD Turó Peira a la jornada 30 del grup 2 de Segona Catalana. Els valldoreixencs, que sumaven 18 dels darrers 21 punts en joc, veuen trencada així l'espectacular ratxa de resultats en un matx en què no s'ha jugat pràcticament i s'ha vist marcat pel joc directe i les constants interrupcions.

Els de José Vargas han sortit amb ganes de continuar amb la bona dinàmica de resultats de les darreres setmanes, davant un Turó Peira que també es mou per la part alta de la classificació i que ha sabut aprofitar millor les ocasions. El matx ha estat marcat per un joc directe que no ha deixat fer als de José Vargas el seu habitual i que els ha desesperat. En el primer temps el Valldoreix ha tingut alguna ocasió per marcar que no ha pogut aprofitar.

A la represa els visitants s'han avançat amb un gol del pitxitxi de la categoria, Jordi López, que suma 22. Els locals no han sabut reaccionar i fins i tot han vist com el Turó disposava d'alguna ocasió per fer més gran l'avantatge.

Amb la derrota, el Valldoreix FC queda cinquè amb 48 punts i la següent jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.