El Valldoreix veu com el Llefià li remunta en els darrers minuts i suma la segona derrota consecutiva

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Foto: Valldoreix FC

El Valldoreix FC ensopega (2-1) en la seva visita al Llefià a la jornada 31 del grup 2 de Segona Catalana. El matx ha tingut una part per a cada equip, amb més domini local a la primera i més valldoreixenc a la segona. Els verd-i-blancs s'han avançat, però ens darrers minuts dues errades defensives han propiciat la segona derrota consecutiva dels de José Vargas, que es queden cinquens amb 48 punts i s'allunyen de la quarta plaça.

En el primer temps els badalonins han dominat el joc i han disposat de més ocasions, tot i que cap dels dos equips les ha tingut de molt clares. En la segona part s'ha nivellat el matx i ha millorat el Valldoreix, que s'ha avançat amb una gran diana de Jimmy Lindsay, que ja en suma sis aquesta temporada. Semblava que els tres punts marxaven cap a Valldoreix però en els darrers minuts el Llefià ha aconseguit donar la volta al marcador amb gols d'Iván Sirotich i Àlex Saumell.

La següent setmana els valldoreixencs tornen a jugar com a visitants i ho fan contra un Young Talent que és avantpenúltim.