La pissarra serà clau en el derbi entre l'Atlètic Junior i el SantCu

Morales i Ocampo analitzen tàcticament el derbi entre l'Atlètic Junior i el SantCu


  • Comparteix:

L'Atlètic Junior i el Sant Cugat Futbol Club viuran un derbi de necessitats aquest diumenge a les dotze del migdia a camp blau-i-negre. Els vermell-i-negres sumen vuit punts, un més que els locals. El derbi es torna a disputar després de quatre temporades sense jugar-se. Els dos equips tenen una alarmant falta de gol que els ha impedit estar més amunt a la taula classificatòria. L'entrenador de l'Atlètic Junior, Alberto Morales, i el segon entrenador del SantCu, Nelson Ocampo, analitzen el derbi en un reportatge a Cugat Mèdia.

Necessitat de sumar de tres en tres per als dos equips. El SantCu vol tornar al camí del triomf després de tres jornades sense fer-ho i l'Atlètic Junior també encadena dos partits sense assaborir la victòria.

Els dos tècnics són conscients que la pissarra i el domini de les dues àrees de ben segur que decidiran el futur del derbi. L'entrenador de l'Atlètic Junior, Alberto Morales, vol que l'equip exhibeixi el seu model de joc i augura un partit ple de bon futbol. El segon entrenador del SantCu, Nelson Ocampo, creu que els dos equips estan necessitats de victòries i espera que l'equip materialitzi les ocasions de gol. Els dos equips tenen un important dèficit en atac.




Alberto Morales

Els dos equips estem necessitats de guanyar els tres punts.

Nelson Ocampo

Les àrees seran decisives per a tots dos conjunts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.