El Sant Cugat s'abona a la remuntada i suma el primer triomf de la temporada

Els santcugatencs han superat (3-2) els barcelonins amb dos gols als instants finals del partit


  • Comparteix:

El primer equip masculí del Sant Cugat ha aconseguit una victòria de molt prestigi (3-2) després de remuntar davant el Turó de la Peira en el partit corresponent a la primera jornada del grup 2 de Primera Catalana. Els santcugatencs, que debutaven davant un nouvingut a la categoria, pateixen de valent, però sumen el primer triomf de la temporada amb dos gols in extremis a les acaballes de la segona meitat.

El matx ha començat amb un Sant Cugat que s'ha vist força superat per la pressió avançada del conjunt barceloní. El Turó de la Peira, que s'estrenava a la categoria després d'assolir l'ascens la temporada passada, ha sortit més endollat i, encara en els compassos inicials del duel, s'ha avançat per mitjà de Xavi, que ha enviat la pilota al fons de la porteria després d'aprofitar un seguit d'imprecisions dels santcugatencs (0-1).

Els homes d'Oriol Alcázar no acabaven de trobar-se còmodes, però tot i així, a les acaballes de la primera meitat, han tingut una ocasió molt clara per empatar el duel abans del pas pels vestidors. Amb tot, s'ha arribat al descans amb la derrota momentània dels santcugatencs, molt poc encertats, especialment a la zona de creació ofensiva.

Després del pas pels vestidors, el SantCu ha mostrat una cara totalment diferent. Els vermell-i-negres han sabut interpretar a la perfecció els punts febles dels barcelonins, fet que els ha portat a gaudir d'ocasions molt clares per igualar el partit. Tot i la falta d'encert, el SantCu ho ha continuat intentant i, al minut 51 de joc, ha obtingut el premi gràcies a l'obra de Kilian Merino (1-1).

Malgrat això, el Turó de la Peira, que no s'ha arronsat en cap moment, ha aprofitat el desgast ofensiu del SantCu per treure profit del contraatac, fins que al minut 68, Antonio García ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb una mica de fortuna tot aprofitant un xut de falta directe (1-2).

Tot semblava dat i beneït, però els santcugatencs, amb l'ajuda de l'afició que s'ha acostat a la ZEM Jaume Tubau, han capgirat el partit i el marcador amb dos gols als instants finals del duel. Primer ha arribat el gol de Jordi Rodríguez i, tot seguit, el de Vladimir Osipov, que ha servit per sentenciar el duel i que ha fet embogir la banqueta local.

El tècnic del SantCu, Oriol Alcázar, ha destacat l'esperit i la mentalitat de l'equip, que en cap moment "ha abaixat els braços" i ha remarcat que aquests partits "són els que et fan ser present a la part alta de la taula".

La setmana vinent, el SantCu visitarà el camp de l'Alpicat, rival directe que també compte amb experiència a la competició.



Oriol Alcázar

Valoro molt la mentalitat dels meus jugadors. Quan estava molt difícil ho hem continuat intentant i, finalment, hem pogut aconseguir la victòria



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.