El SantCu torna a la senda de la victòria després de superar el San Mauro

Els santcugatencs, que feia prop d'un mes que no guanyaven, han vençut (4-3) els de Santa Margarida de Montbui

El primer equip masculí del Sant Cugat ha sumat una victòria de molt prestigi (4-3) davant el San Mauro en el partit corresponent a la sisena jornada del grup 2 de Primera Catalana. Els santcugatencs, que feia prop d'un mes que no sumaven els tres punts, s'han refet davant d'un rival directe amb una actuació marcada per l'encert de cara a porteria.

El matx ha començat marcat, especialment, per l'alta intensitat del SantCu i també per l'alt encert de cara a porteria. Tant és així, que encara en els primers compassos de joc, Jordi Rodríguez ha avançat els vermell-i-negres amb un magnífic cop de cap a la sortida d'un córner (1-0).

El monòleg dels locals era total davant un San Mauro que s'ha vist ofegat pel plantejament tàctic d'Oriol Alcázar, però, quan els de Santa Margarida de Montbui n'han tingut una, l'han sabut transformar en la diana que tornava a situar l'empat en el marcador (1-1).

Abans del pas pels vestidors, la igualtat ha estat màxima i tots dos conjunts han gaudit d'alguna ocasió per marxar al descans amb avantatge, però cap d'aquestes ha acabat desembocant en gol.

A la represa, els santcugatencs han tornat a prémer l'accelerador i, encara en el primer minut de joc, s'han avançat per mitjà de Raul Manso, que ha tret profit d'una jugada d'estratègia (2-1). Els nois d'Oriol Alcázar, que necessitaven tornar a guanyar per no desenganxar-se de la part alta de la taula, ho han seguit provant fins que, minuts després, ha arribat una nova diana d'Antonio Ramos que servia per encarrilar la victòria davant d'un rival directe (3-1).

Malgrat l'escletxa en el marcador, el San Mauro no ha llençat la tovallola i ha afegit una mica de picant amb un gol de Josep Navarro que servia per escurçar, un cop més, la diferència (3-2). Ara bé, el SantCu, que patia per assegurar el resultat, ha tornat a ampliar el marcador amb la diana de Mario Manso (4-2) que, ara si, valia per assegurar els tres punts ja de forma definitiva.

El tècnic del SantCu, Oriol Alcázar, ha destacat l'esperit i la mentalitat de l'equip, que en cap moment "ha abaixat els braços" tot i els resultats negatius, i ha reconegut que cal millorar "en molts aspectes defensius" perquè les victòries continuïn arribant.

La setmana vinent, el SantCu visitarà el camp del Tàrrega, rival que ocupa la part baixa de la classificació i que, a hores d'ara, només ha sumat una victòria en sis jornades de lliga.

Oriol Alcázar

Avui el més important era sumar els tres punts. Penso que és una victòria que necessitàvem i que hem merescut.