Un gol de Raul Manso d'estratègia certifica el tercer triomf consecutiu del SantCu

Els santcugatencs han superat per la mínima (1-0) un inofensiu Horta

El SantCu ha superat per la mínima (1-0) l'Horta a la jornada 8 del grup 2 de la Primera Catalana de futbol. Un gol de Raul Manso a la mitja hora de joc ha estat suficient perquè els vermell-i-negres encadenin el tercer triomf consecutiu i situen els d'Oriol Alcázar en posició d'ascens a la nova Superlliga Catalana. Els santcugatencs visiten la propera jornada el camp del Llefià, conjunt que suma un punt menys que el SantCu.

Treure màxim rendiment a les accions de pilota aturada i això és el que ha fet el SantCu aquesta jornada. Mitja hora de joc, servei de banda i gol del lateral dret Raul Manso. Una acció d'estratègia que ha trencat el matx. La primera ocasió ha arribat ben aviat de les botes de Ferran Roca que a porta buida ha errat. La primera part no ha tingut més història que la de dos conjunts lluitant per dominar el matx a través de la pilota. A la represa, l'Horta ha sortit més endollat i ha tingut dues oportunitats amb xuts que han marxat lluny de la porteria defensada per Guillem Nadal.

Els vermell-i-negres s'han defensat molt bé sense pilota i no han patit excessivament davant un Horta de molta precisió combinativa, però poca eficàcia per crear perill a l'àrea rival. El pas dels minuts ha afavorit el SantCu que fins i tot ha disposat d'un parell d'ocasions per eixamplar el resultat. Primer Ruy Gama que no troba el camí del gol i després un contraatac que tampoc troba l'encert dels santcugatencs.

Final de partit i ritual entre afició i jugadors per certificar tres punts més al fortí de la Jaume Tubau.