El SantCu masculí desaprofita una bona oportunitat de retallar distàncies amb la part alta

Els santcugatencs han perdut (1-3) davant el Tàrrega

Imatge de la derrota del Sant Cugat davant el Tàrrega / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí del Sant Cugat ha caigut derrotat davant el Tàrrega (1-3) en el partit corresponent a la jornada 22 del grup 2 de Primera Catalana de futbol. Els santcugatencs, que havien empatat la jornada anterior, no s'han pogut refer sumant els tres punts davant el penúltim classificat del grup amb una gran segona meitat dels visitants amb el seu porter fent aturades espectaculars. El SantCu que ha tingut el partit controlat durant els primers 60 minuts, però un error del porter local que se li ha escapat la pilota de les mans a l'àrea petita ha provocat el primer del Tàrrega i ha ficat totalment dins del partit als lleidatans. Partit desaprofitat per part del vermell-i-negres que amb la victòria hagués pogut retallar dos punts al quart classificat, però a hores d'ara, el SantCu es manté sisè classificat amb 32 punts a expenses del que faci el San Mauro i l'equip d'Oriol Alcázar visitarà la jornada vinent el camp de l'Horta, desè classificat del grup.

El partit ha començat amb un SantCu que ha sortit molt endollat, ha tingut el matx molt controlat i amb molta possessió durant els primers seixanta minuts. Tot i això, li ha costat encetar la llauna amb dues ocasions clares malbaratades en els primers quinze minuts. En el minut vint-i-dos, ha arribat el gol del vermell-i-negres en una segona jugada de córner en què la pilota ha quedat morta dins de l'àrea i en una mitja volta ha definit Àngel Pomar, amb la cama esquerra ha superat el porter per l'esquerra enganxada al pal (1-0). El conjunt lleidatà ha plantejat un matx molt defensiu amb dues línies de quatre i dos atacants, només ha pogut crear perill a pilota aturada gràcies a la bona defensa dels d'Oriol Alcázar. Amb el (1-0) s'ha arribat al final dels primers quaranta-cinc minuts en una primera part sense gaire història.

A la represa, tot ha continuat igual en els primers quinze minuts, partit amb molt control de pilota, molta possessió, però poc ritme de pilota i poca fluïdesa. En el minut cinquanta-set ha canviat el partit com un mitjó. Error del porter del SantCu en una pilota penjada a l'àrea sense cap perill, semblava que tot estava controlat, però se li ha escapat la pilota de les mans i ha estat molt atent Alejandro Pajurek per posar la pilota dins la xarxa i empatar el partit (1-1). El gol dels lleidatans els ha ficat en el partit per complet i en un córner, mal defensat pels vermell-i-negres, ha arribat el segon gol visitant de la mà d'Ilyass Chafai que ha entrat sol i ha definit amb una volea amb cama dreta que ha afusellat la porteria (1-2).

L'equip d'Oriol Alcázar no ha abaixat els braços en cap moment i ho ha continuat intentant. Han tingut clares ocasions per fer l'empat, inclòs ha pogut capgirar el marcador, però un estel·lar Pedro Oliveros ho ha evitat de totes les formes possibles amb dues aturades descomunals. El SantCu també ha tingut un travesser en els minuts finals, però no hi ha hagut manera de marcar el segon. Cap ben alt dels vermell-i-negres que si l'àrbitre hagués vist unes mans clares dins l'àrea, el marcador hauria pogut ser diferent. A l'últim minut, amb el Sant Cugat bolcat a l'atac ha arribat el contraatac que ha sentenciat el partit que ha definit Adam Bouzid (1-3).

El tècnic del Sant Cugat s'ha mostrat molt autocrític amb l'equip i que han de millorar molt de cara al futur per poder estar entre els sis primers.