El SantCu masculí cau en el temps afegit davant la Guineueta

Els santcugatencs han perdut (2-3) contra un rival directe i s'allunya de les places d'accés a Superlliga Catalana

El primer equip masculí del Sant Cugat FC ha caigut per (2-3) davant de la Guineueta en la 26a jornada del grup 2 de Primera Catalana en un matx molt igualat i intens. Amb aquesta derrota, els d'Oriol Alcázar s'allunyen de les places d'accés a Superlliga Catalana després de caure contra un rival directe de la part alta de la classificació. La setmana vinent el SantCu masculí visita el camp del Mollerussa. L'equip de la Plana de l'Urgell són els primers classificats en el grup 2 de Primera Catalana.

El matx ha començat de cara per als santcugatencs. En el minut 3 de partit, Antoni Hernández ha obert la llauna després que la rematada entres a la porteria gràcies a un rebot. En el minut 20 de partit, la Guineueta ha igualat el marcador gràcies a un golàs de falta. Joshua Ortiz ha transformat un lliure directe que el porter Guillem Nadal no ha pogut refusar.

L'empat ha durat poc al marcador, ja que 5 minuts més tard, novament Antoni Hernández ha foradat la xarxa després de rebre l'assistència de Martí Garcia. El SantCu ha tingut el control de la pilota i abans de marxar al descans, Martí Garcia ha estat a punt d'ampliar la diferència. El partit ha marxat al descans amb una victòria per la mínima amb un 2-1.

A la represa, el conjunt visitant ha sortit a totes. El davanter de la Guineueta, Àlex Pompido ha disposat de dues ocasions de gol que se l'ha escapat. En el minut 53, Cristian Gómez ha situat el 2-2 aprofitant una acció posterior a un córner. Amb el matx igualat, les faltes i els duels directes entre els rivals han augmentat deixant el partit en un punt molt intens.

Quan semblava que el partit entre el SantCu i la Guineueta marxaria amb empat, una acció heroica de Javier Comas en el temps afegit ha donat la victòria als barcelonins destapant l'eufòria dels jugadors visitants. Final del partit amb derrota (2-3) per als santcugatencs.

Oriol Alcázar

És un cop dur, però al final és com la vida, hi ha moments molt durs, però t'has d'aixecar. Al final hi ha moments on t'enfonses on perds o no et va bé, nosaltres hem de sortir a Mollerussa a intentar guanyar el partit i a veure si ens queda alguna opció al final de la lliga.