Yago Darnell dimiteix com entrenador del Junior després dels fets del RCDE Stadium

El Junior expressa en un comunicat "la seva total condemna als fets ocorreguts, així com a qualsevol tipus de violència a l'esport"


  • Comparteix:

Yago Darnell / Foto: Junior

Yago Darnell / Foto: Junior

L'entrenador de la secció de futbol del Junior Yago Darnell, que va saltar diumenge al terreny de joc del RCDE Stadium un cop acabat el partit entre l'Espanyol i el Barça i va tombar una càmera de televisió, ha renunciat, finalment, al càrrec al club santcugatenc. El Junior ha fet públic un comunicat aquest dimarts al matí on explica que Darnell ha presentat la seva 'renúncia voluntària amb l'objectiu de no perjudicar la imatge del club'. El Junior expressa en aquest comunicat 'la seva total condemna als fets ocorreguts, així com a qualsevol tipus de violència a l'esport'.

En el comunicat, el club santcugatenc afegeix que "en els seus més de 105 anys d'història, s'ha enorgullit de defensar els principis ètics que han de regir l'esport, posant èmfasi en inculcar-los als nostres joves. Els fets esmentats són contraris a com entenem l'esport", finalitza.

Darnell ha demanat al Junior que fes extensiva a tots els socis i famílies del club les seves disculpes i els seu penediment.

Darnell era entrenador de l'aleví A i del cadet A, i també era coordinador de futbol 7 del club santcugatenc. A més, anava a les llistes del PP de Sant Joan Despí com a número 9 a les eleccions del 28 de maig. Segonts explica TV3, Darnell també ha renunciat a la candidatura, tal com li havien demanat en conèixer els fets de l'RCDE Stadium. Des del partit, remarquen, a més, que no és militant del partit, sinó que forma part de la llista com a independent.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.