El SantCu tanca l'etapa d'Oriol Alcázar a la banqueta amb victòria

El tècnic santcugatenc finalitza la seva estança de tres anys al capdavant del conjunt vermell-i-negre


  • Comparteix:

El tècnic del SantCu, Oriol Alcázar, tanca la seva etapa de tres anys al capdavant de la banqueta vermell-i-negra amb un sentit homenatge dels jugadors i l'afició. Alcázar ha dirigit el darrer partit amb triomf (4-2) davant l'Atlètic Lleida i marxa després de tres temporades on ha consolidat l'equip a Primera Catalana. El club oficialitzarà durant les properes setmanes el nou inquilí de la banqueta vermell-i-negra.

El matx ha començat de cara per als lleidatans. En el minut 14, Youssef Ouakkati ha obert la llauna i ha situat el (0-1). Cinc minuts més tard, l'àrbitre ha assenyalat pena màxima a favor dels santcugatencs. Ferran Roca, des dels 11 metres ha empatat el partit. En el minut 39, Albert Farré ha tornat a avançar als visitants. El partit ha marxat al descans amb victòria momentània per a l'Atlètic Lleida (1-2).

A la represa, ha començat la remuntada local per oferir el darrer regal a Alcázar. Sergi Mas de penal, Raul Manso i Sergio Muler han aconseguit donar-li la volta al partit i situar el marcador final de (4-2). Un últim regal per al cos tècnic encapçalat per Oriol Alcázar i per Ruy Gama qui també abandona el conjunt santcugatenc.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.