El santcugatenc Arnau Casas, amb un peu i mig fora del Barça

El central, que ja va debutar amb el primer equip sota les ordres de Xavi Hernández, marxarà lliure aquest estiu


  • Comparteix:

Casas, considerat com una de les perles de la Masia blaugrana, compta amb diverses ofertes per poder fitxar lliure aquest estiu / Foto: FCB

Casas, considerat com una de les perles de la Masia blaugrana, compta amb diverses ofertes per poder fitxar lliure aquest estiu / Foto: FCB

El futbolista santcugatenc Arnau Casas té un peu i mig fora del Barça. Casas, que acaba contracte amb el conjunt blaugrana a finals del mes de juny, encara no ha renovat i no s'espera que ho faci. El santcugatenc, format a les categories inferiors del Mira-sol Baco i del SantCu, va arribar a debutar amb el primer equip del Barça en un partit amistós contra l'Olot la pretemporada passada, però no ha estat una prioritat pel club a l'hora de fer el salt al Barça Atlètic.

Casas, que va arribar al Barça en edat infantil, formava part del Juvenil A del conjunt blaugrana, equip del qual ha estat capità aquesta darrera temporada. El central santcugatenc, que la temporada vinent havia de fer el salt al Barça Atlètic que dirigeix Rafa Márquez, marxarà lliure després de no renovar el seu contracte amb l'entitat blaugrana, que durant els últims dies ha fet oficial la incorporació del també central senegalès de divuit anys Mikayil Faye.

Tot i això, Casas, considerat com una de les perles de la Masia blaugrana, compta amb diverses ofertes per poder fitxar lliure aquest estiu. Segons va avançar Mundo Deportivo i ha pogut confirmar Cugat Mèdia, diversos clubs de Primera Divisió i de l'estranger estan disposats a apostar pel santcugatenc.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.